Onze caravan zag het levenslicht in 1970. Ze werd geboren als Yvonne Mostard, de jongste dochter van producent Albert Mostard. Door het hefdak en de heel ronde voorkant heeft de Yvonne een heel gestroomlijnd en sierlijk uiterlijk. Yvonne kon toentertijd op bestelling in twee kleuren gespoten worden.

Onze BOTM is voorzien van koelkasten, een diepvriezer, een schitterende Cuadra Espresso Machine, waarmee we de lekkerste koffie en chocolademelk kunnen bereiden. Zelfs de echte Amerikaanse hotdogs behoren tot de mogelijkheden.

We maakten zelfs een heuse radiospot. Die kan je hier beluisteren.

bouwjaar caravan
0
formules
0
aantal soorten gin
0

BOTM heeft uitstekende contacten met lokale leveranciers, waardoor we u een fijne selectie van (zware) bieren, wijn, cava, champagne, gin, jenever en frisdranken kunnen aanbieden aan zeer interessante prijzen. We zijn gespecialiseerd in totaalconcepten voor drank op uw feest of event.  Check daarom gerust even de diverse formules en contacteer ons zeker bij eventuele vragen of nood aan verdere inlichtingen. Op die manier wordt BOTM meteen een eyecatcher op een geslaagd bedrijfsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, doopfeest, babyborrel of tuinfeest.

Ontdek onze formules
Phone: +32 (0)499 99 42 42
Gentsestraat 1
9520 Sint-Lievens-Houtem